ZIFER SOFTGELS

Zifer Softgels is een ijzer supplement waar vitamine B6-B9-B12 en taurine aan toegevoegd zijn. Deze extra vitamines zijn samen met ijzer belangrijk voor de aanmaak van rode bloedcellen.

Zifer Softgels wordt aangeraden ter preventie van een ijzertekort of als aanvulling van de ijzerreserves bij een licht ijzertekort waarbij een hoog gedoseerd ijzerpreparaat niet nodig is. 

Door gebruik te maken van ijzergisglycinaat zijn de traditionele bijwerkingen van een ijzersupplement (misselijkheid, buikpijn, diarree, tandverkleuring, etc.) veel minder aanwezig.

Gebruik

1 ’s ochtends in te nemen met een glas water, eventueel 1’s ochtends en 1’s avonds. Zifer mag gebruikt worden vanaf 12 jaar. 

Advies

Zifer is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging ven een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik dit voedingssupplement niet bij zwangerschap of borstvoeding. Vraag advies aan uw apotheker indien nodig. 

NUT_PL_AS 4148/2

Ingrediënten

Per 2 softgels:

20 mg IJZER (143% RI*)

5 mg VITAMINE B6 (357% RI*)

400 µg VITAMINE B9 (200% RI*)

3 µg VITAMINE B12 (120% RI*)

500 mg TAURINE 

Zonnebloemolie -capsule: gelatine, glycerol – gezuiverd water – verdikkingsmiddel: witte bijenwas – emulgator: zonnebloem lecithine – kleurstof: kopercomplexen van chlorophylen.

*RI: Referentie Inname

Voor wie?

Jong volwassenen

Ouderen

Ijzertekort

Vrouwen

Bariatrische chirurgie

Zifer Softgels zijn beschikbaar in uw apotheek:

   Zifer Softgels zijn beschikbaar online:

   Blijf op de hoogte!

   Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten.

   SAIGA PHARMA NV

   Legeweg 157C

   8020 Oostkamp

   BE0782.633.810

    

   contact@saigapharma.be